CONSULTANȚĂ FONDURI EUROPENE

CONSULTANȚĂ FONDURI EUROPENE

Serviciile complete AGILO pentru accesarea de fonduri nerambursabile europene și ajutoare de stat.

CONSULTANȚĂ FONDURI EUROPENE

Serviciile complete AGILO pentru accesarea de fonduri nerambursabile europene și ajutoare de stat sunt completate de un sistem de management al proiectului şi de proceduri de lucru optime şi transparente.

Echipa AGILO este responsabilă și dedicată fiecărui proiect, scopul nostru constând în construirea şi consolidarea afacerilor durabile. Prin intermediul serviciilor noastre de consultanţă sprijinim antreprenorii şi venim în întâmpinarea aşteptărilor lor.  

Suntem alături de clienți în toate etapele finanțării şi venim cu soluţii prompte pentru diverse domenii de activitate, precum: IT, Agricultură, Industrie, Servicii, Arhitectură, Sănătate, Producție etc.

Identificare Surse de Finanțare

Expertiza şi experienţa consultanților AGILO face posibilă identificarea celei mai optime surse de finanțare pentru fiecare client.

Urmărim și analizăm în permanență sursele de finanțare emise de Uniunea Europeană, Granturi SEE și Guvernul României.

Realizăm o analiză a eligibilităţii solicitanţilor, apoi comunicăm în manieră clară şi simplificată documentația-cadru pentru obținerea finanțării.

Planificare & Pregătire Proiect

Ideea afacerii, dezvoltată de consultanții noștri, se va reflecta în materialele solicitate pentru finanțare: elaborarea/redactarea cererii de finanțare, elaborarea planului de afaceri, previziuni financiare, studii de fezabilitate, asistenţă în alegerea furnizorilor de produse sau servicii, analiză cost-beneficiu etc.

Experții AGILO vor fi implicaţi în realizarea tuturor documentelor necesare – de la etapa stabilirii ideii de proiect până la semnarea acordului/contractului de finanțare.

Implementare Proiect

Implementarea proiectului reprezintă punerea în practică a ideii, iar prin instrumentele specifice sursei de finanțare atragem asistență financiară nerambursabilă.

Consultanții AGILO vor fi alături de clienţi în toate etapele implementării managementului de proiect, în realizarea achiziţiilor şi a cererii de rambursare. De asemenea, în etapele de urmărire şi respectare a regulilor impuse de finanţator şi a legislaţiei cu privire la achiziţiile publice.

Control și Monitorizare Proiect

În perioada de monitorizare sau durabilitate a proiectului se lucrează la realizarea indicatorilor asumați și la integrarea acestora în business-ul principal.

În această ultimă etapă a proiectului, ne ocupăm de monitorizarea indicatorilor, realizăm auditul proiectului, elaborăm rapoartele de durabilitate și realizăm raportarea către instituțiile finanțatoare.

  Test

  Biroul nostru

  Adresa

  Iordachi Lozonschi Nr. 12, Iași

  Telefon

  0755 987 113

  Email

  [email protected]