Despre noi

AGILO. Tu ai idei, noi te învățăm pașii!

Despre

AGILO este o companie de consultanţă de business ce oferă servicii de consultanță specializată în domeniul finanțărilor nerambursabile din fonduri europene, înfiinţări de firme şi servicii de resurse umane şi înregistrări personal.

Cu o echipă dedicată de specialiști în domeniul accesării de fonduri europene, fonduri guvernamentale și finanțări nerambursabile, precum și specialişi în înfiinţarea de firme SRL/PFA/II şi consultanţi în resurse umane, AGILO se diferenţiază prin eficienţă şi abordarea strategică a tuturor provocărilor.

Totodată, AGILO pune la dispoziția clienților suport permanent în implementarea proiectelor de investiții, dar și sprijin în medierea relaţiei dintre potenţialii beneficiari şi instituţiile ce coordonează implementarea şi gestionarea asistenţei financiare nerambursabile.

Misiunea

Misiunea AGILO constă în oferirea de servicii de consultanţă financiară la cele mai înalte standarde profesionale şi în creşterea competitivităţii mediului de afaceri românesc prin intermediul serviciilor pe care vi le punem la dispoziţie.

Echipa noastră valorifică la cel mai înalt nivel expertiza și know-how-ul, pentru ca antreprenorii să își poată transforma ideile în realitate prin accesarea de fonduri europene nerambursabile.

La baza AGILO se află etica, integritatea, angajamentul şi devotamentul întregii echipe.

AGILO. Tu ai idei, noi te învățăm pașii!

  Test

  Biroul nostru

  Adresa

  Iordachi Lozonschi Nr. 12, Iași

  Telefon

  0755 987 113

  Email

  [email protected]